Titiyo på Where’s the music?
Publicerat den 13 februari, 2016
Förra året släppte Titiyo den helt underbara skivan 13 gården och det är med skivans första låt som heter just ”första låten” som hon börjar sin konsert i Värmekyrkan på Where’s The Music? Det stor publik som hittat in till spelningen, inte riktigt fullsatt men bra nära. Det märks att Titiyo har gjort det här många gånger tidigare, en fantastisk sång, härlig scennärvaro och väldigt bra kontakt med publiken. Vi får en cirka timmes konsert med blandning av nya låtar som t ex ”Taxi”, den fantastiskt finstämda låten ”Du tar hand om honom”, ”Solna” mfl som blandas upp med nostalgiska möten med äldre låtar som t ex ”Man In The Moon”, ”Longing For Lullabies” och när ”Come Along” spelas så höjs publikenergi väldigt tydligt. En grymt bra och snygg konsert av Titiyo och hennes band och jag hoppas få se dem snart igen!
Artist: Titiyo

Datum: 12:e februari

Plats: Värmekyrkan

Ort: Norrköping

Våra senaste spelningar: