Maria Hazell gör en otroligt bra och spännande elektronisk musik. En röst, ljudbild och scenspråk som kompletterar varandra fantastiskt bra och måste upplevas för att verkligen komma till sin rätt, fantastiskt på skiva och ren jäkla magi att se och uppleva live. Ikväll spelar Maria Hazell på Arbis scen, en stor scen som jag tycker är perfekt för Maria och hennes band. Tyvärr inte så mycket folk men det hindrar inte på något vis utan vi får en sån där perfekt konsert där musik och kontakt med publik blandas upp på bästa sätt, vi får låtar som ”Say It Like You Mean it”, Killing All My Darlings”, ”Golden Boy”.

Det enda som inte är riktigt bra är att konserten är över alldeles för fort, men jag hoppas att få se och höra fler nya låtar av Maria Hazell inom kort, för jag är helt säker på att vi kommer få höra mycket mer av henne framöver.

Artist: Maria Hazell

Datum: 12:e februari

Plats: Arbis

Ort: Norrköping