Maria Hazell spelade under fredagskvällen på Athenascenen under Peace & Love i Borlänge.

Det är drygt ett år sen jag såg henne senast och sen dess har hon hunnit släppa ett antal nya låtar, öppnat för Justin Bieber när han besökte Stockholm och man har sett  henne och hört hennes fantastiska låt ”Debut” flitigt i en av Din Skos reklamkampanjer.

Tillsamman med tre andra musiker intas scenen och börjar konserten med låten ”Say It Like You Mean It”, direkt blir man påmind om Marias fantastiska röst. Under den 45 minuter långa konserten får vi höra tidiga låtar som ”Golden Boy”, ”Killing All My Darlings”, ”Debut” som sen blandas med några nya låtar som jag verkligen ska hålla koll på.

Maria Hazell är bra på skiva men att få henne och bandet uppträda och spela på scen lyfter det hela fler nivåer. Så jag hoppas inte det ska dröja lika länge igen innan jag får se dom igen och då hoppas jag fler tar chansen att få se dom live.

Artist: Maria Hazell

Datum: 7:e Juli 2017

Plats: Athena, Peace & Love

Ort: Borlänge