Joy på Peace & Love
Publicerat den 9 juli, 2017

Det är lördagkväll och klockan närmar sig 23:15, tiden då det äntligen är dags för Joy att inta Athenascenen.

En stor backdrop och ett mixerbord är det enda vi ser på scen, men har man sett Joy tidigare då vet man att det är lugnet före stormen och så även ikväll. Med en grymt bra och underhållande DJ, stroboskop, stenhård elektronisk dansmusik och till publikens jubel kommer Joy in på scen och som i ett ögonblick är lugnet borta och festen ett faktum. Under den 45 minuter långa konserten står hon inte still många sekunder, det är sång, dans, vindrickande och så där härligt lyckorusgalet som man önskar livet alltid kunde vara. Vi får låtar som ”Kattliv”, ”Problem?”, ”Det finns ingen hejd”, ”Pengar”, ”Hjälp!” och många fler.

Konserten avslutas med ”Jag har änte gjort nått” och då har hon även hunnit hoppa ner och dansa runt i publikhavet. Kort sagt en konsert med Joy är så mycket mer, det är en fantastisk fest, där man känner sig riktigt varmt välkommen!

Artist: Joy

Datum: 8:e Juli

Plats: Athena, Peace & Love

Ort: Borlänge

Läs alla inlägg om Joy | Peace & Love 2017

Våra senaste spelningar: