Grand Theft Culture på Where’s The Music?
Publicerat den 13 februari, 2016

 

Stockholmsbandet Grand Theft Culture spelar tung metal kryddat med en tesked med dubstep. Vi har hört ”Down The Line” snurrat ganska flitigt på radio.

Blandningen av musikstilarna fungerar riktigt bra och till min glädje ser jag att ”dub-step-killen” spelar live på elektriska instrument snarare än står bakom ett mixerbord. Förutom ”Down The Line” får vi ett väldigt bra bassolo och en fantastisk variant av Jimi Hendrix Experiences ”Foxy Lady”.

Dom har låtarna, musiken och draget, tyvärr fick dom inte helt med sig publiken som alla hade satt sig ner och stirrade i sina glas, till detta kan vi lägga lite ljudproblem. Kontentan är att jag vill se dem igen och ge dem en ny chans för jag gillar det här.

Artist: Grand Theft Culture

Datum: 12:e februari

Plats: Lilla Teatern

Ort: Norrköping

Våra senaste spelningar: