Ninsun poli på Hotell Hulingen
Publicerat den 24 oktober, 2015


Vi har kunnat höra hennes röst i ganska många år nu och se henne inta riktigt stora scener när hon gästat Familjen och medverkat i låtar som  ”Vinter i april”, ”Mitt bästa”, ”Feber” m fl, det är naturligtvis Ninsun Poli jag pratar om. Förutom närvaron på Familjens låtar har hon även släppt eget material bland annat sina EPs: ”For real”, ”Breaking rules” och ”Great leap forward” där vi får en härlig mix av Ninsuns coola lite raspiga röst som för tankarna till soul men istället blandar upp den med en elektronisk suggestiv musik som är hopplöst svår att stå still till!

Ikväll intar Ninsun Poli Hotell Hulingen och den lilla scenen som finns i hotellets matsal. När jag kommer dit så har ett musikquiz nyligen avslutats och därför mycket folk i lokalen och en högljudd samtalston bland gästerna som är där. Men när Ninsun tillsammans med Jens Lagergren på bas och Per Eklund på trummor intar scenen så görs det på precis det sättet jag hoppats på. Stenhård bas och introt till låten ”Do it” slår så jäkla mäktigt hårt i bröstet så hela kroppen skriker av lycka och att stå eller sitta still är inte längre ett alternativ. Tyvärr så är publiken lite avvaktande och än så länge är det ett onödigt stort utrymme mellan scen och publik.

Innan tredje låten ”forever” så ber Ninsun publiken att kliva närmre och hon får gensvar, men tyvärr bara av ett 20-tal personer. Det här är en fantastiskt bra konsert och trotts den lilla publiken och ganska lama gensvaret så bjuder Ninsun, Jens och Per på en fantastisk konsert med enorm inlevelse och publikkontakt. Förutom redan nämnda låter får vi bland annat höra ”hey lover”, ”breaking rules” m fl och konserten avslutas med fantastiska ”great leap forward”.

Vi fick en fantastisk konsertkväll och många som tyvärr missade den här chansen. Jag själv drömmer mig in i framtiden och hoppas på att få se Ninsun Poli snart igen, då gärna på ett fullsatt ställe och inför en mer danssugen publik!

Band: Ninsun Poli

Datum: 23 oktober 2015

Plats: Hotell Hulingen

Ort: Hultsfred

 

Läs alla inlägg om Hotell Hulingen | Ninsun Poli

Våra senaste spelningar: