Att få se Californienbaserade NOFX live har varit en dröm att se live, ända sedan jag började lyssna på dem i mitten av 90-talet. De har totalt släppt  släppt 12 album och ett flertal EP. Men det är framför allt deras skivor ”punk in drublic”, ”ribbed” och ”S/M Airlines” och EP:n ”The longest line” som spelades flitigt i tonårsrummet . Nu cirka 20 år senare är det äntligen dags och en fantastisk känsla av nostalgi när man ser frontmannen Fat Mike och resten av bandet intar luna-scenen, första låten vi får höra är ”Dinosaurs will die” sen fortsätter konserten i nära en timme, där vi även får låtar som ”linoleum”, ”perfect government”, ”kill all the white man” och många fler.

NOFX bjuder på en konsert med fullt ös och jag märker att det är en hel del låtar jag inte känner till, så det får bli att lyssna in sig mer på skivorna jag missat. Det här är precis så jäkla bra som jag hoppats på (kanske till och med lite bättre) mycket prat från scenen till publiken, energi och fullt ös från början till slut.

Band: NOFX

Datum: 26 Juni 2015

Scen: Luna

Arrangör: FKP Scorpio