Amerikanska All Time Low kom till Bråvallas Luna scen med sin punk-pop. De startade 2003 i en förort till Baltimore och har sedan dess släppt ett gäng skivor, varav det senaste “Future Hearts” kom i april.

Det är full fart när All Time Low drar in som en orkan över scenen. Gitarristen Jack Barakat är nog smått galen, han springer runt, ner i diket och hälsar på publiken, får pussar av tjejerna och bh:ar med telefonnummer. På låt två.

Vi får höra bland annat ”Runaways” bland andra ”Something’s Gotta Give” från nya plattan och en 30 sekunders variant av ”American Idiot”.

All Time Low är ett fantastiskt band att se, det händer saker hela tiden och publiken är med hela tiden. Det är allsång och mycket interaktion. Riktigt roligt och hoppas få se dem snart igen.

Betyg: ***** (4/5)

Band: All Time Low

Datum: 26 Juni 2015

Scen: Luna

Arrangör: FKP Scorpio