All Time Low på Bråvalla
Publicerat den 28 juni, 2013
All Time Low äntrar scenen efter en mycket unison inkallning av den peppade publiken. Bandet nästan studsar ut och öppnar spelningen med låten Lost In Stereo som genast får igång publiken. När dem sedan följer upp med låtar som Damned If I Do Ya (Damned If I Don’t), Time Bomb och Dear Maria, Count Me In så blir det allsång i den stora publiken.

Jack Barakat (gitarrist) spexar runt och tycks aldrig stå still. Det är härligt att se att det inte bara är sångaren Alex Gaskarth som får kärlek från publiken, utan det känns verkligen som om Alex och Jack båda är frontmän och de skämtar med varandra lika mycket som med publiken.

Under hela spelningen flyger det upp diverse saker på scen, allt från nallebjörnar till underkläder, som bandet tacksamt tar emot. För den här unga, lättklädda och något berusade publiken är deras grej, deras styrka, och det märks verkligen.

En perfekt festivalspelning i solen som följde gårdagens regn.

Betyg: *****

Band: All Time Low

Datum: 28 juni 2013

Plats: Bråvalla, Blue Stage

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Våra senaste spelningar: