Bernhoft med support på The Tivoli
Publicerat den 7 mars, 2015
Efter supporten Black Bog bestående av Linus Blad, Rickard Bonde och Paulina Blaeslid kliver Bernhoft upp på scenen och visar oss att norrmännen inte bara kan åka skidor, dom kan även detta med soul och R´n B. Bernhoft är multiinstrumentalisten som med hjälp av några gitarrer och klaviaturer och en rejäl uppsättning pedaler klarar av att värma publiken på The Tivoli i Helsingborg denna regniga marskväll.

Jag hade ingen koll på honom innan och trodde kanske inte detta skulle vara nåt jag ville höra mer av, men nu ligger Spotifylistan där. Alltid kul att upptäcka nåt nytt och mitt råd är att ni också provar, förslagsvis med låten Come Around With Me från albumet Islander.

Betyg *****

Huvudband: Bernhoft

Support: Black Bog

Datum: 6 Mars 2015

Plats: The Tivoli

Ort: Helsingborg

Arrangör: The Tivoli

Bilder på Black Bog:


 

Läs alla inlägg om Bernhoft | Black Bog | The Tivoli

Våra senaste spelningar: