Sista konserten på The Tivolis stora scen innan man pausar ett halvår för att flytta hela huset är passande nog helsingborgsbandet The Sounds. The Sounds inledde sin karriär med att spela i VinylbarenThe Tivoli, men igår kväll var det som sagt stora scenen inför ett utsålt The Tivoli.

Det märks tydligt på den entusiastiska publiken att dom är hemmafavoriter och bandet trivs verkligen. Med Maja Ivarsson i spetsen levereras låtar från hela deras karriär och publiken är med på noterna och hjälper med stor inlevelse till i refrängerna.

The Tivoli kommer trots flytten arrangera konserter i andra lokaler i Helsingborg så oroa er inte, det finns fina möjligheter att lyssna på bra musik även under våren.

Betyg: ***** (3/5)

Band: The Sounds

Support: Slangbella

Datum: 29 december 2015

Plats: The Tivoli

Ort: Helsingborg

Publik: Fullsatt

Arrangör: The Tivoli

Bilder på Slangbella: