Beatrice Eli på Where’s the music?
Publicerat den 14 februari, 2015
Beatrice Eli har jag plåtat några gånger tidigare, men det här är första gången som jag ser henne live sen hon släppte den helt fantastiska och hyllade skivan ”Die another day”. Det är helt fullsatt i lokalen, riktigt trång och varmt långt innan konserten börjar. Först kliver en Dj upp bakom mixerbordet och pumpar igång musiken, strax därefter kommer Beatrice Eli inspringande, till publikens jubel och det är full fart från början. Det är en fantastisk konsertupplevelse och vid flera tillfällen överröstar publiken Beatrice sång, vilket hon skojar om i mellansnacket med publiken. Trotts lite strul med tekniken så fortsätter Beatrice Eli helt coolt, lite prat, lite skratt och ett leende och sen pumpar musiken igång i högtalarna, underbart att se en artist kunna hantera en lite jobbig situation på ett sånt bra vis.

Artist: Beatrice Eli

Datum: 13 februari 2015

Plats: Dynamo

Ort: Norrköping

Arrangör: Where’s the music?

Våra senaste spelningar: