Joy på Where’s the music?
Publicerat den 15 februari, 2015
Joy M’Bhata är bara 20 år gammal och redan ett stort och konstant klättrande namn på den svenska hiphophimlen. Ikväll river hon av sina framgångsrika inhopp i låtar som Timbuktus Spring och Linda Piras Knäpper mina fingrar (Remix). Hon kör ett par låtar på engelska och förstås sin debutsingel på svenska, Kattliv.

I torsdags gästade hon Alaskas spelning under låten Tänk stort (Gorilla) (hon gästade även både Maskinen och Far och son på deras respektive spelningar) och ikväll gästar Alaska Joy under samma låt. Skillnaden mot i torsdags är ganska stor, lokalen är mindre vilket ger en mer intim och ösigare känsla i framträdandet från alla tre.

Showen avslutas med Joys kommande singel som lovar mycket gott inför kommande släpp.

Artist: Joy

Support: Alaska

Datum: 14-02-15

Plats: Dynamo

Ort: Norrköping

Arrangör: Where’s the music?

Våra senaste spelningar: