Alaska på Where’s the music?
Publicerat den 13 februari, 2015
Det är en kall kväll och det är halvfullt i Värmekyrkan. Den lilla skaran till trots bjuder Alaska på sin Norrländska rap i gott mod och publiken längst fram är peppade. Efter låt tre, $t€fan Ingv€$, tar de ner tempot en aning och kör den lugna Tjuvlyssnat. Vet inte om det är ett så bra drag, för den känns lite trist med tanke på att de är så få i lokalen. De som är här vill ha röj. Vilket de får, när Joy kommer och levererar i låten Tänk stort (Gorilla). I Saudi smyger även Dim Out ut på scenen (ikväll maskerad i någon form av Kanye Westskt svart skynke över ansiktet) och bjuder på härlig sång.

Kollektivet/skivbolaget Goldenbest är i Norrköping under hela festivalen och det kommer nog att resultera i flertalet trevliga gästframträdanden.

Artist: Alaska

Support: Joy, Dim Out

Datum: 12-02-15

Plats: Värmekyrkan

Ort: Linköping

Arrangör: Where’s the music?

Våra senaste spelningar: