Edda Magnason på Debaser Medis
Publicerat den 24 januari, 2015
Jag på väg för att att få uppleva min första konsert med Edda Magnason på Debaser Medis. Klockan är runt 21:00 när jag kliver in i lokalen och det är väldigt glest mellan besökarna. Edda Magnason börjar konserten tillsammans med sitt band omkring klockan 22:00, de börjar spelningen med fantastiska låten ”game of gain”. Under tiden jag varit där har det kommer mer publik och jag uppskattar att det är i närheten av halvfullt i lokalen. Jag har tyvärr inte möjlighet att stanna hela konserten, men mitt intryck är att publiken är väl insatta och stora fans av Edda Magnasons musik, det baserar jag helt på hur jag ser och hör publiken sjunger med i den lugna och finstämda musiken som framförs. Själv har jag inte så bra koll, men hennes senaste skiva ”woman travels alone” har jag lyssnat på en del på senaste tiden och kommer lyssna mer på den framöver och även hennes tidigare skivor. Sen hoppas jag på att se och höra henne mer snart igen, men jag får känslan av att Edda Magnasons musik passar ännu bättre inför en sittande publik, gärna på någon av landets vackra teaterlokaler. 

Band: Edda Magnason

Datum: 23 Januari 2015

Plats: Debaser Medis

Ort: Stockholm

Arrangör: Debaser

Läs alla inlägg om Debaser Medis | Edda Magnason

Våra senaste spelningar: