Ghost på Gröna Lund
Publicerat den 26 september, 2014
Det är säsongens sista kväll på Gröna Lund, och det kan börja regna när som helst. Å ena sidan är det melankoliskt, och ett tecken på att sommaren definitivt är över nu, men samtidigt skänker vädret en passande inramning till kvällens begivenhet.

Vår konferencier säger att Ghost är något av en drömbokning för att avsluta säsongen. Det är helt klart att Ghost drar en rejäl publik, och det är en tämligen entusiastisk skara som i många fall klätt upp sig lite extra för kvällen som möter upp framför scenen. Strax innan spelstart utbrister en yngling vid kravallstaketet ”Men sluta snacka och börja spöka!”.

Jag hör andra som spekulerar i om det faktiskt är på det viset att spelningen ligger just på denna sista dag för att Ghost skall kunna återta spökhuset. Deras turneschema slutar också ikväll. Sammanträffande? Vem vet.

Huvudband: Ghost

Datum: 26 september 2014 Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Publik: Relativt stor

Läs alla inlägg om Ghost | Gröna Lund

Våra senaste spelningar: