Cookies n beans på Sävsjö celebration
Publicerat den 24 augusti, 2014
Cookies n beans  är en trio bestående av bandmedlemmarna Charlotte Centervall, Frida Öhrn och Linda Ström. De har en lättsam ton och pratar ofta mellan låtarna och gärna med publiken. Cookies n beans är ett band jag sett tidigare men det börjar bli några år sen och jag har egentligen ganska dålig koll på de, men vi får veta att idag står Charlotte Berg scenen istället för Charlotte Centervall. Det är en härlig augusti eftermiddag och solen strålar rakt in på Stockaryd-scenen där de spelar. Det är en väldigt fina och lågmäld akustisk spelning, mestadels bestående av sång och gitarrer, men även instrument som munspel, tamburin och maracas förekommer i låtarna. En väldigt bra och fin spelning med mycket närhet och kontakt med publiken.

Tyvärr märks det att avståndet mellan scenerna är väldigt litet, i början av konserten överöstas tjejerna av invigning och körshowen som pågår på Celebration-scenen. När den väl tystnat märker man att konserten lyfter, både från scenen och energin i publikcn, då Cookies n beans kan leverera sin musik utan att störas av musik från annat håll.

Band: Cookie n Beans

Datum: 23 augusti 2014

Plats: Sävsjö Celebration

Ort: Sävsjö

Arrangör: Sävsjö United

Läs alla inlägg om cookies n beans | Sävsjö celebration

Våra senaste spelningar: