Sävsjö Celebration show
Publicerat den 24 augusti, 2014
Sävsjö celebration show startade 21:30 på Celebration-scenen. Först kliver Micke Syd och Tommy Ekman in och under den här drygt timmes långa konserten får de två musikerna mest plats och spelar flest låtar. Vi bjuds på fantastisk nostalgi med låtar som ”Fantasi” och  ”(kom så ska vi) Leva livet”. Därefter så får vi en stor och fantastiskt blandning av musik från artister som Idde Schultz med fiskarna i haven, Papa Dee som både gör en tolkning av The Joker och  senare sin egna ”Island Rocks”, även ett besöka av Ralf Gyllenhammar och hans låt ”Bed on fire” och många många fler artister med en härlig blandning av genrer där varje artist framför en eller två låtar.  När vi närmar oss slutet på konserten så kommer Micke Syd och Tommy Ekman in på scenen igen och vi får höra kvällens starkaste allsång till ”ögon som glittrar” och ”sommartider”.

Band: Micke Syd & Tommy Ekman, Papa D, Idde Shultz, Ralf Gyllenhammar mfl

Datum: 23 augusti 2014

Plats: Sävsjö Celebration

Ort: Sävsjö

Arrangör: Sävsjö United

Läs alla inlägg om Sävsjö celebration

Våra senaste spelningar: