Achilles och Kickin´laces på Bryggaren.
Publicerat den 2 november, 2013

Bilder på Achilles.

Klockan har passerat 23:45 när Västerviksbandet Kickin´Laces kliver upp på scenen. Det är ett band som jag upptäcker här ikväll, men det tar inte många sekunder förrän jag bestämmer mig för att det här är ett band som jag ska hålla mer koll på. En härlig rock med mycket energi och attityd, jag gillar det massor!

Därefter så kliver Oskarshamnsbandet Achilles in på scenen. Jag har sett dem förr och vet att det är en jäkla energi, ett band som kliver in och tar för sig på scenen, på bästa tänkbara sätt. Ikväll är inget undantag, det är stenhårt och det är ingen uppvärmning alls, utan galet bra energi från början. Publiken som står framför scenen är entusiastisk och svarar med samma energiboost och röjer loss ordentligt! Det var en grymt bra spelning från början till slut och tyvärr tog den slut alldeles för fort.

Band: Kickin ´laces och Achilles

Datum: 1 November 2013

Plats: Bryggaren

Ort: Västervik

Arrangör: Sensus

Bilder på Kickin´laces.

Läs alla inlägg om Achilles | Bryggaren | Kickin´laces

Våra senaste spelningar: