Trubbel på This is Hultsfred
Publicerat den 17 juni, 2013

Trubbel spelar mer traditionell svensk punk och mina förväntningar överträffades ordentligt. Blir så jäkla glad bara jag tänker på deras spelning. Det är fullt ös från början och publiken är med på noterna. Så jäkla roliga och härligt galna precis som jag vill att punk ska vara. Utöver gitarr, trummor och bas så har Trubbel även en fantastisk manskör. Utöver att finnas i bakgrunden med sina röster så gör de oväntade utfall, dansar runt på scenen och hoppar ut hos publiken. Väldigt oväntat, annorlunda och jäkligt roligt.

Betyg: *****

Band: Trubbel

Datum: 15 juni 2013

Plats: This is Hultsfred, Teaterladan

Ort: Hultsfred

Arrangör: This is Hultsfred

Läs alla inlägg om Teaterladan | This is Hultsfred | Trubbel

Våra senaste spelningar: