Parkway Drive på Bråvalla
Publicerat den 29 juni, 2013
Australiensiska Park Way Drive hälsar på oss här på andra sidan jorden igen. Vi står i den solstekande hettan efter monsunen. Jag var förberedd på en lerfest utan like efter regnvädret men som tur är är det asfalterat framför scenen.

Som sig bör på en sån här konsert finns en ordentligt moshpit. Skillnaden mot när jag såg dem på Medis i vintras är enorm, bandet levererar på samma sätt men det är ändå raka motsatsen; utomhus i solsken med flera tusentals i publiken och en circlepit som är större än Medis. En av de mest slående sakerna med Parkway är än en gång att de låter så himla arga men ler mycket och har uppenbarligen riktigt roligt på scen.

Riktigt roligt att se och man märker att publiken hade riktigt roligt de med.

Betyg: *****

Band: Parkway Drive

Datum: 29 juni 2013

Plats: Bråvalla, Blue Stage

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Våra senaste spelningar: