Johnossi på Bråvalla
Publicerat den 28 juni, 2013
Johnossi går på Bråvallas största scen till jubel och kickar igång med att spela Into The Wild som även är första låten på deras senaste skiva Transitions. En låt som även om den är i nyaste laget, frambringar viss allsång.

Det sprider sig en Johnossi-eufori genom publiken i takt med att dem river av låt efter låt. Att så få personer kan låta så mycket är ett under, ett fantastiskt under. Den nyligen intagna, och tillfälliga, klaviatur-medlemmen är till en början lågmäld i jämförelse med John (sång) och Oskar (trummor) men fyller ut musiken bra i många låtar.

Några av de personliga favoriterna spelades självklart, varav de två bästa var Man Must Dance och What’s The Point.

Betyg: *****

Band: Johnossi

Datum: 28 juni 2013

Plats: Bråvalla, Blue Stage

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Läs alla inlägg om Bråvalla | Bråvalla 2013 | Johnossi | Norrköping

Våra senaste spelningar: