Volbeat på Bråvalla
Publicerat den 29 juni, 2013
När danska Volbeat går på scen hörs ett högt jubel, ett sådant slags jubel som bara tusentals människor på konsert kan få ur sig. Sångaren Michael Poulsen uppmanar ändå publiken att höja rösten, att låta ännu mer, och publiken lyckas på något mirakulöst sätt höja volymen gradvis genom hela konserten.

Redan under de första låtarna hör man spridd allsång bland publiken, men det är först när bandet spelar sina radiohits som även oinbitna Volbeat-fans skrånar med. Extra högt låter det när dem spelar Ring of Fire av Johnny Cash, som alla i publiken tycks kunna.

Låtar som vi får höra under de en och en halv timme dem spelar är bland annat Heaven Nor Hell, Still Counting, Lola Montez och Cape Of Our Hero.

Betyg: *****

Band: Volbeat

Datum: 29 juni 2013

Plats: Bråvalla, Blue Stage

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Läs alla inlägg om Bråvalla | Bråvalla 2013 | Norrköping | Volbeat

Våra senaste spelningar: