Det är första dagen på Hultsfredsfestivalen i Stockholm (ja, den har flyttat om det är någon som har missat det) Regnet har precis lagt sig och jag kommer med andan i halsen fram till konserten efter att ha kört fel fler gånger än jag trodde var möjligt med gps. Det är lerigt men festivalbesökarna är förberedda med sin gummistövlar och ponchos.

Imagine Dragons från Las Vegas är tillbaka för tredje gången i år på en svensk scen. Den trumintensiva och dansvänliga musiken pumpar ut och publiken är med på noterna. Man känner trummorna långt bak i publiken, det blir fysiskt.

Vi får höra bland andra ”Demons” som de tillägnar deras goda vän Tyler, ”On Top Of The World”, ”It’s Time” ”Underdog” och när tonerna till ”Radioactive” så reser sig många och springer mot scenen.

Imagine Dragons är alltid fantastiska på scen, med en härlig energi och ett bra drag, man blir alltid glad. Det här är ett band jag hoppas få följa länge och fortsätta se dem växa. Bara i år har de vuxit enormt i popularitet och spelställena växer och växer.

Om det är någon som har missat dem under deras Sverigebesök eller om man vill höra dem igen så kommer de tillbaka en fjärde gång i år! Den femte november spelar de på Fryshusets Arenan. Som av en händelse så släpps biljetterna till denna konsert på måndag.

Betyg: *****

Band: Imagine Dragons

Datum: 13 juni 2013

Plats: Hultsfredsfestivalen i Stoxa, gröna scenen

Ort: Stockholm

Arrangör: FKP Scorpio