Popadelica: Kate boy
Publicerat den 4 maj, 2013
Jag har lyssnat väldigt flitigt Kate boys låtar ”Northern light” en tid och senaste veckorna har det blivit mer och mer av låten  ”In your eyes”. Jag tycker de är så sjukt bra och jag har höga förväntiningar på spelningen och helt klart den konsert jag längtat mest till att få se ikväll. Däremot har jag inte läst på riktigt och har dålig koll på hur bandet faktiskt ser ut. Så jag har ingen klar bild av vad jag faktiskt kommer få se.

Men när jag står där inne i Rotumlan så blir jag överraskad, det är en massa olika instrument och mikrofoner och jag mina förväntningar blir ännu större. Men jag behöver inte vara orolig. Inte nog med att redan nämnda låtar framförs på ett fantastiskt bra sätt så får jag dessutom höra massa ny bra musik.

Klockan är inte så mycket och det kunde gott ha fått komma mer publik. Men Kate boy bjuder på en fantastisk bra, elektronisk och dansvänlig spelning. Så jag går därifrån med en riktigt härlig wow-upplevelse, sjukt så jäkla bra det var och jag hoppas på att se dem inom en snar framtid, gärna på någon av sommarens alla festivaler.

[/two_third]

Betyg: *****

Festival: Popadelica

Band: Kate boy

Datum: 4 maj 2013

Plats: Folkets park

Ort: Huskvarna

Läs alla inlägg om Kate boy | Popadelica 2013

Våra senaste spelningar: