Urban Cone skiner på Popaganda
Publicerat den 25 augusti, 2012

 

Urban Cone är lite av ett sjärnskott som kommit över natthimlen det senaste tiden. De har spelat mycket de senaste ett och halvt åren och spelas ganska flitigt på radio.Ofta får man dock se dem på festivalerna tidigt på dagen på de mindre scenerna och det är ett av de få banden jag har fotat mest i direkt solljus.

Musiken är behaglig, dansvänlig och de har många som sjunger med i publiken.Vi får höra låtar som ”Freak”, ”We Should Go To France” och ”Urban Photograph”. De gånger jag har sett dem tidigare har det tidvis varit lite mer drag på scenen än idag, men de har fått mycket rutin och river av låtarna i ett hejjande tempo.

Jag ser mycket fram emot att få se dem med riktigt scenljus, större scen och under lite mer dansvänliga förhållanden. För jag tror verkligen att vi kommer få fortsätta se mycket av Urban Cone i framtiden.

Betyg: *****
Band: Urban Cone
Datum: 25 augusti 2012
Plats: Lilla scenen, Popaganda
Ort: Stockholm
Läs alla inlägg om Popaganda | Popaganda 2012 | Urban Cone

Våra senaste spelningar: