Major Lazer på Popaganda
Publicerat den 25 augusti, 2012
Major Lazer leverera sin hårda dancehall med ordentliga reggae influenser. På scenen finns alla de elementen som behövs för att riktigt få igång publiken och när den väl är igång, lyckas behålla den otroliga feststämningen som Major Lazer förmedlar med sin musik. Det är två killar bakom ett mixerbord, en vokalist och två dansare, de ramas sen in med rekvisita av uppblåsta plastföremål som en haj, palm och bollar som kastas ut i publiken. Även en av killarna klättrar in i en stor uppblåst boll och rullar ut över publikhavet. Även mörkret har lagt sig och allt ljus skapar den perfekt stämningen för musiken. Även det att man rent visuellt får staden och tunnelbanan som en slags bakgrund som ramar in scenen och publiken blir så otroligt bra och rätt.
Det här är nog konserten men allra mest dansanta publik, man rycks med och verkligen känner feststämningen, det dansas från början till slut av den här spelningen.
Betyg: *****
Huvudband:Major Lazer
Datum: 24 augusti 2012
Plats: Lilla scenen Popaganda
Ort: Stockholm
Läs alla inlägg om Major Lazer | Popaganda | Popaganda 2012

Våra senaste spelningar: