Storsjöyran: Laleh
Publicerat den 28 juli, 2012
2005 släppte Laleh singeln Live Tomorrow och succén var ett faktum. Låten låg på förstaplatsen på Tracks-listan i flera veckor och slog tracksrekord. 2011 deltog hon i tv4 Så mycket bättre och vann det svenska folkets hjärta med sina tolkningar av andra artisters låtar.

När jag stod i kylan och väntade på att konserten skulle börja var förväntningarna höga, om inte annat på att Lalehs varma sätt även skulle värma mig i den kalla sommarnatten. Och värmen skulle inte dröja länge. Hon kommer ut på scenen med sin stora personlighet och leende som det svenska folket kommit att älska.

Trots hennes mysiga sätt och härliga energi så tar det några låtar innan publiken tinat upp men så snart ”Some die young” börjar så stämmer alla in i sången, håller om varandra och gungar i takt till musiken.

 

Betyg: *****
Datum: 27 juli 2012
Plats: Stortorget, Storsjöyran
Ort: Östersund
Läs alla inlägg om Laleh | Storsjöyran | Stortorget

Våra senaste spelningar: