Killerball på Drottningatan
Publicerat den 18 juni, 2012

 

En helt vanlig måndageftermiddag på Drottninggatan står Killerball och kör ett akustiskt set. De kör lite covers och vad jag misstänker är lite eget material. Vi såg dem senast på Debaser Slussen för ett par månader sedan.Folk stressar förbi i sina egna shoppingtankar, endel stannar och och lyssnar, endel köper en skiva eller lägger några kronor i gitarrfodralen.Det är angenämt att lyssna på, de spelar en hel del covers som man känner igen, när vi är där hör vi bland annat ”That’s alright mama” och de får verkligen ut det mesta av sina instrument helt utan förstärkning.

De berättar att de har lastat bilen full av CD skivor och gett sig ut på en liten turné i Europa för att sälja skivor precis som de gör idag. Det gick tydligen ganska bra och de sålde de flesta skivorna.

Jag gillar gatumusik och Killerball är ett mycket angenämt tillskott till gatubilden. Med den beslutsamheten, passionen och talangen är jag säker att vi kommer få höra mer av dem i framtiden. Det ser jag fram emot!

 

  Betyg: *****
Band: Killerball
Datum: 18 juni 2012
Plats: Utanför PUB, Drottningatan
Ort: Stockholm
Publik: Varierande

 

Läs alla inlägg om Gatumusik | Killerball

Våra senaste spelningar: