Raised Fist på Grönan
Publicerat den 24 maj, 2012
Raised fist är ett svenskt hardcoreband som startade 1993 i Luleå. Ikväll stod dom på Gröna Lunds stora scen och stod för en urladdning av uppdämd energi som jag misstänker motsvarar Grönans energiförbrukning på minst ett år.

Varenda en av de 50 minuterna Raised Fist står på scenen är ett enastående skådespel av arga, tatuerade musiker med mängder av energi och adrenalin.

Det blir aldrig tråkigt, det hoppas, skriks och röjs på scenen under hela konserten. Och publiken är inte sämre! Till låten ”Working on Wood” skapas en wall of death som utmynnar i en av de större mosh-pits jag tror Grönan skådat. Ni som trodde att det är bara arga killar i en mosh-pit får tänka om. De flesta är på det stora hela glada och idag fanns även hel del tjejer! Go girls!

Betyg: *****

Band: Raised Fist

Datum: 24 maj 2012

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Publik: ca 6000

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Raised Fist

Våra senaste spelningar: