Delphi på Öland Roots
Publicerat den 16 juli, 2023

Det är sista dagen på Öland Roots 2023 och det är dags för min första konsert för dagen, Delphi på Dansbanan, en för mig helt ny artist.

Wow vilken konsert hon och bandet levererade, en väldigt bra blandning av lugnare och mer upptempolåtar. Vi fick bland annat höra låtarna “Stereo”, “Elements” och nysläppta “Beso”, mfl och en cover på Bob Marleys “Turn Your Lights Down”.

Delphi framför väldigt bra musik som man kan hitta på bland annat Spotify. Framför allt liveupplevelsen var något extra, de lyckades förvandla en relativt liten skara avvaktande, stillastående publik till ett hyfsat fullsatt och pulserande dansgolv på kort tid. Att konserten dessutom startade redan 17:00 gör det hela bara ännu mer imponerande.

Det var första gången jag såg Delphi live men jag känner mig säker på att vi kommer höra och se mer av henne framöver.

Artist: Delphi

Datum: 15 juli, 2023

Plats: Dansbanan, Öland Roots

Ort: Sandbergen

Läs alla inlägg om Delphi | Öland | Öland Roots | Öland roots 2023

Våra senaste spelningar: