Kim Wilde sätter nog ribban för hur åttiotalsikoner skall förvalta sin comeback.

 

Kim Wilde borde inte göra någon på Trädgårn besviken. Hon är där för att leverera en ”Greatest Hits”-turné, vilket hon gör med bravur.

Det är tight, det är snyggt, det är väl regisserat och det är helt enkelt mestadels gamla hit i varsamt uppfriskade varianter. Låten Kandy Krush från det senaste albumet är enligt mig den enda av de nyare låtarna som sticker upp.

Dessutom är bandet sprakande bra, det är idel färgstarka och skickliga artister som på alla sätt visar att de vill göra exakt det de gör, för exakt de som står framför dem.  Hälften av bandet var såklart inte födda när de flesta av de låtar de leverar spelades in, men det är väl som det brukar.

De två trummisarna är väldigt synkroniserade, men vi MÅSTE prata lite om den ena av dem. 

Hon förefaller helt vansinnigt engagerad och låter inte det faktum att hon inte har någon sångmikrofon hindra henne från att delta i kören. 

 Det är riktigt bra underhållning från start till mål. Jag går nog så långt så jag säger att det var en av det var den bästa inomhusspelningen jag varit på under 2022, och med råge den bästa i kategorin  ”minns ni mig?”

 

 

Dessutom vill jag ge ett tack till A-Star Entertainment och deras man-på-plats Tommy som gav oss ett riktigt bra bemötande! 

 

 

Artist: Kim Wilde

Datum: 2022-12-04

Plats: Trädgårn

Ort: Göteborg