Idles på Lollapalooza
Publicerat den 4 juli, 2022

Brittiska bandet Idles startade i Bristol 2009 och står idag på Lollapaloozas Bay Stage.

Debutplattan kom 2017 och sedan dess har de hunnit släppa 4 plattor, den senaste CRAWL kom 2021. Genremässigt är det svårt att definiera dem, men med tempo och budskapet från punken, tyngden från hardcore och framförallt ett stort mått ”vi gör vad fan vi vill”. 

Jag har haft alldeles för dålig koll på Idles tidigare, det är slut på det nu. Riktigt bra på skiva och helt jävla fantastiskt live. Moshpitten som drog igång på låt ett höll igång genom i princip hela konserten och i perioder var ca 80% av publiken inblandad i en gigantisk circle pit.

Jag kan inte säga det tydligare: Sånt. Jävla. Drag. Snälla kom tillbaka snart igen!

Artist: Idles

Scen: Bay Stage

Datum: 3 juli, 2022

Festival: Lollapalooza Stockholm

Läs alla inlägg om Lolla 22. 

Våra senaste spelningar: