Multiartisten Benjamin Ingrosso står på Bay Stage denna lördag.

Med sina blott 24 år har Benjamin Ingrosso redan en gedigen karriär bakom sig. Han har släppt fyra skivor, varav den senaste ”Playlist”, kom för bara någon vecka sedan. Ingrosso har haft ett stort antal hits både som soloartist och har gjort stora samarbeten.

Ikväll står han på scenen och gör den andra officiella spelningen för i år och hans största publik någonsin. Det märks att han är en riktig entertainer, även de lugna låtarna har hög energi. Vi får hits som “Tror du att han bryr sig”, “Allt det vackra” och “Smile”, låten han skrev till sin syster. Sista låten ut blir hans tolkning av Lionel Richies “All night long (All Night)” från 1983. Popular var även tillexempel “I min lägenhet” men publiken var med genom hela konserten och Ingrosso verkade genuint tacksam för den stora publiken. 

Det här var konserten där Benjamin Ingrosso i min uppfattning gick från allkonstnär med en hel del hits till Artist i första hand som även råkar göra annat. Det är ett riktigt tajt set som är fullspäckat med hits och det märks att han trivs och hör hemma på scenen. 

Artist: Benjamin Ingrosso

Scen: Bay Stage

Datum: 2 juli, 2022

Festival: Lollapalooza Stockholm

Läs alla inlägg om Lolla 22.