Dean Lewis på Lollapalooza
Publicerat den 30 juni, 2019

Australiensiska Dean Lewis och hans band står på Bay Stage denna soliga eftermiddag.

Dean Lewis låt “Be Alright” har nog ingen missat, den har streamats över 500 miljoner gånger och gått varm i radio. Idag är han här på Lollapalooza och vi får höra många fler låtar från honom. Debutplattan “A Place to know” kom 2019.

Det är mycket folk framför scenen och endel kan alla låtarna. Dean Lewis spelar i princip alla sina låtar och kör ”half a man” själv på piano. Jag skulle klassa det som finstämd singer songwriter musik med ett bra band till.

Oväntat nog kör de inte ”Be Alright” som sista låt utan ”Waves”. Kan verkligen rekommenderas, det är fin och bra musik jag gärna hör mer av.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Dean Lewis

Festival: Lollapalooza

Datum: 29 juni 2019

Plats: Gärdet

Ort: Stockholm

Våra senaste spelningar: