Johnossi på Let´s Make Love Great Again
Publicerat den 13 augusti, 2018

Johnossi avslutade Let´s Make Love Great Again med en unik konsert på söndagkvällen.

Efter tre och en halv månad med sol och värmebölja så kom äntligen det vanliga svenska sommarvädret på söndagen. Fjorton grader och regn.

Vi var ändå några hundra som trotsade vädrets makter och fick uppleva en unik Johnossi konsert. John berättar att de hellre står framför fem personer som delar deras energi än 50 000 zombies och ikväll finns verkligen energi och engagerade fans på plats.

Låtvalet är en strid ström av hits och publiken är med på dem alla. Teknikstrul med gitarren ledde till en hel del improviserande och vi fick en fin och unik version av ”Freeman” med bara sång och piano. När gitarrerna fortsatte att strula gav John Engelbert teknikern ett ultimatum: låter den inte inom tio sekunder slår han sönder den. Flisorna flyger från den akustiska gitarren när han slår den i scenkanten. (Se bilder) En konstpaus på några minuter så fungerar ljudet igen och konserten fortsätter med ökad energi!

Detta är bästa tänkbara sättet att tillbringa en regnig söndagkväll (och alla andra kvällar) om du frågar mig, synd att så många missade det bara. Vi som var där var helt klart nöjda, vissa fick dessutom med sig gitarrdelar hem.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Johnossi

Festival: Let´s Make Love Great Again

Datum: 12 augusti 2018

Plats: Gärdet

Ort: Stockholm

Våra senaste spelningar: