Johnossi på Cirkus
Publicerat den 2 november, 2017

Bilder på Johnossi

Äntligen kom den då, dagen när Johnossi står på scenen på Cirkus igen.

Det var tidigt i våras som John trillade av scenen och ja, det gick åt fanders på riktigt och de fick ställa in resten av turnén. Nu är de på revanschturné med full styrka och de står inför ett slutsålt Cirkus.

Först ut är supportakten Grant som beskrivs som ”Sveriges nästa poplöfte” av arrangören. Musiken är riktigt lugn och sista låten ut är hennes första singel ”Waterline”.

När Johnossi går på scenen är publiken taggad och med från första sekund. Det är slutsålt, varmt och en riktigt härlig stämning i lokalen.

Mina favoritlåtar från kvällen blir bland andra ”Summerbreeze”, som John berättade att han skrev medan han halvsov på syrrans säng när han var 17 år, ”Hands” från nya skivan Blood Jungle och ”Man Must Dance” som ger en riktigt skön vibb i lokalen och är deras mest spelade låt på Spotify med över 17 miljoner spelningar.

De senaste gångerna jag sett Johnossi har det varit på stora scener och det är riktigt skönt att se dem på en mindre scen, men framförallt närmare publiken. Den sköna och lite intima stämningen håller i sig hela kvällen.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Johnossi

Suport: Grant

Datum: 1 november 2017

Plats: Cirkus

Ort: Stockholm

Bilder på Grant

Läs alla inlägg om Cirkus | Grant | Johnossi

Våra senaste spelningar: