The Sounds på Peace & Love
Publicerat den 6 juli, 2017

The Sounds med Maja Ivarsson i spetsen intog Peace & Loves största scen Utopia på torsdagen.

Publiken är inte helt med från början utan det börjar lite avslaget, det är ju tidigt på torsdagen fortfarande. Det ordnar dock upp sig under till exempel ”Painted By Numbers” och ”Living in America”. För ett par veckor sedan så släppte The Sounds sitt 6:e studio album, denna gång i form av en EP med namnet ”The Tales That We Tell” som vi får höra låtar från.

Scenvanan är det verkligen inget fel på mot slutet av settet så står Ivarsson och regisserar publikens jubel med enkla handrörelser. Det allvarliga bandet gör riktigt bra ifrån sig men jag saknade dock lite tryck från den än så länge något avslagna publiken.

[yasr_overall_rating]

Artist: The Sounds

Datum: 6 juli 2017

Festival: Peace & Love

Ort: Borlänge

Läs alla inlägg om Borlänge | Peace & Love 2017 | The Sounds

Våra senaste spelningar: