Linnea Henriksson erövrar tronen med sitt framträdande.

Linnea Henriksson är uppklädd till tänderna när hon kliver på scen tillsammans med sitt band. Mikrofonstativ klätt i blomster, vackert dekorerad outfit, glitter i ansiktet och ett stort leende. Med sin klara popröst levererar hon svenska texter fyllda av känslor, något som helt klart resonerar väl med publiken.

Något som kanske träffar ännu närmare är när hon tidigt i sitt framträdande tar en stund för att fördöma de sexuella trakasserier som skett hittills under festivalen, och ber även publiken att titta sig omkring för att bekanta sig med varandra. Detta i hopp om att skapa trygghet och mod till att säga till om någonting känns fel. För Linnea själv säger med eftertryck att hon inte vill att någonting mer ska hända, och att hon nu vill bjuda på en timmes total eufori. Något som hon definitivt gör. Något som definitivt kröner henne till festivalens drottning. För glitter, kärlek och civilkurage känns som den rätta definitionen.

Artist: Linnea Henriksson

Datum: 1:a Juli 2017

Scen: Juno

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio