Som tredje akt är det dags för Julia Adams att inta scenen på årets upplaga av Popaganda Parkteatern.

Den råder ett lugn och mysig festivalkänslan i Galärparken när Julia Adams med band intar scenen. Första låten vi får höra är ”Som jag” och energin håller en mycket högre växel än vad publiken tycks vara inställd på. Men Julia kör sitt race och hon gör det jäkligt bra, konserten fortsätter med låtarna ”allt jag nånsin”, ”Spegelbild”, ”Bara Du” (en tolkning av Zara Larssons låt ”Only You”), ”Deja Vu” och sen avslutas konserten med låten ”0400AM”.

Julia Adams har en fantastiskt scennärvaro och energi, trots att majoriteten av publiken mest verkar vilja sitta ner, så lyckas hon få fram en danssugen skara människor som ger en härligt glädjefylld dans- och festkänsla i Galärparken. Tyvärr är konserten bara 25 minuter och känns om möjligt ännu kortare – tiden har ju en tendens att gå väldigt fort när något är riktigt bra och det var den här konserten.

Artist: Julia Adams

Datum: 22:e Juli 2017

Plats: Galärparken

Festival: Popaganda Parkteatern

Ort: Stockholm