Johnossi på Peace & Love
Publicerat den 9 juli, 2017

Johnossi spelade på Peace & Loves största scen Utopia på lördagen.

I februari släppte Johnossi sitt femte album ”Blood Jungle” och de öppnar med singeln ”The Air Is Free” som snurrat på radion senaste året. De berättar att det är 13 år sedan de började spela tillsammans och på första repet, första halvtimmen skrev de ”Man Must Dance” tillsammans och som fortfarande är deras mest spelade låt på Spotify.

Vi får alltså en härlig blandning mellan nytt och gammalt och det speciella soundet med distad akustisk gitarr, trummor och Johns speciella röst gör att det inte går att ta miste på vem som spelar. Det är bra drag genom hela konserten och det blir (som förväntat) en av mina favoritkonserter från festivalen.

Johnossi passar också på att hylla Refused som spelar på scenen bredvid strax efter dem.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Johnossi

Datum: 8 juli 2017

Plats: Utopia, Peace & Love

Ort: Borlänge

Läs alla inlägg om Borlänge | Johnossi | Peace & Love 2017

Våra senaste spelningar: