The Amazons på Where’s The Music?
Publicerat den 4 februari, 2017

Brittiska rockbandet The Amazons från Reading har kommit till Norrköping. Debut EP:n ”Don’t You Wanna” kom 2015 och till sommaren kommer deras debutalbum.

Med sin melodiska rock med ett jäkla drag är de mitt favoritband hittills på festivalen. Lokalen är full och utanför är en kö med folk som inte kom in. De har varierade låtar och en trummis som verkligen bankar skiten ut sitt trumset.

Jag ser mycket fram emot att de (hoppas jag) kommer tillbaka när skivan är släppt, jag kommer lyssna mycket på den, det hör jag redan på de låtar de spelar från den idag. De höjs ytterligare av att dom är riktigt sköna live och kan sina instrument och låtar.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: The Amazons

Datum: 4 februari 2017

Festival: Where’s The Music?

Scen: Crescendo

Ort: Norrköping

Våra senaste spelningar: