Johnnyswim på Where’s The Music?
Publicerat den 4 februari, 2017

Johnnyswim är en Los Angeles baserad duo bestående av Abner Ramirez och Amanda Sudano. Redan på fredagen när jag åt frukost kunde jag se och höra dom på tv4 nyhetsmorgon.

Ikväll spelar dom på Crescendo i Norrköping under pågående Where’s the music? Det är stor publik om inte helt fullsat, redan 10 minuter innan planerad konsertstart. Man märker att Johnnyswim vill komma igång och startar spelningen redan 5 minuter innan avsatt tid. En fantastisk konsert med mycket scennärvaro och kontakt med publiken. De har en ordentlig låtlista och på den cirka 30 minuter långa konserten hinner dom med ett antal tempoväxlingar i sitt låtval och ofta får de med sig publiken i allsång. Under sista låten ”home” är de ute i publiken och spelar. Ljudbkvalitén sjunker helt klart, men jäklar så bra liveupplevelse det blir!

Det är första gången Johnnyswim besöker Sverige och med sina fantastiska låtar som redan nämnda ”home” , ”drunks” och ”Don’t Let It Get You Down” , musik inom folkpop med inslag av country och blues, så tror jag att de kommer nå ut till en ännu större publik och förhoppningsvis komma tillbaka till Sverige snart igen.

Artist: Johnnyswim

Datum: 20170203

Fesival: Where’s The Music?

Scen: Crescendo

Ort: Norrköping

Våra senaste spelningar: