Corroded på Where’s The Music?
Publicerat den 5 februari, 2017

Metalbandet Corroded från Ånge är tillbaka! Senaste plattan ”State of Disgrace” släpptes 2012 och den 17 februari släpps nytt material under namnet ”Fall of a Nation” och nya plattan ”Defcon Zero” kommer till sommaren.

​Lokalen är nästan halvfull men Corroded mullrar på som som aldrig gjort annat. De har bra publikkontakt och sångaren Jens fortfarande humor och en fantastisk röst. Vi får förutom en liten försmak på det nya materialet även höra ”I am God” (som även finns i en rolig dubstepremix på Spotify) och de avslutar med dunderhitsen ”Age of Rage” och ”6 ft of Anger”.

Jag ser fram emot att höra det nya materialet igen och hoppas på efterföljande turné!

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Corroded

Datum: 4 februari 2017

Festival: Where’s The Music?

Scen: Dynamo

Ort: Norrköping

Våra senaste spelningar: