Laakso på Arbis
Publicerat den 17 september, 2016

Laakso, med den välkända Norrköpingsprofilen Markus Krunegård i spetsen, går på till ett fullt Arbis.

Laakso grundades i början av 2000-talet och består av Markus Krunegård, David Nygård, Lars Skoglund och Mikael Fritz. Efter flera års uppehåll, där medlemmarna höll på med musik på andra håll, kom bandet tillbaka 2015 då de släppte singeln ”Time Of My Life”. Tidigare i år släpptes det senaste albumet ”Grateful Dead” och har i samband med den nya musiken gjort några spelningar. Idag besöker de Arbis i Norrköping.

Det är poprock och fart och fläkt när Laakso kliver på scen till jubel. Markus Krunegård tackar alla som tagit sig hit ikväll, vilket föder ännu mer jubel. Det är ett varmt välkomnande för Norrköpingssonen som får gensvar på allt han säger. De välkomponerade låtarna rivs av en efter en, med ett bra tempo och all den energi man kan önska sig.

Som väntat är det låten ”Norrköping” som generar mest allsång och jubel, men även resterande låtar blir överösta av kärlek från publiken. Den svengelska, nästan östgötska, tonen i Markus engelska känns bekant och hemkär. Det är den känslan som genomsyrar hela spelningen, att det här är en tydlig hemmaplan, kanske inte för Laakso men för Markus Krunegård och hans gedigna skara av fans.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Laakso

Datum: 17 september 2016

Plats: Arbis

Ort: Norrköping

Läs alla inlägg om Arbis | Laakso | Norrköping

Våra senaste spelningar: