Normandie på Arbis
Publicerat den 17 juni, 2017

Ikväll stod det makalösa fenomenet Normandie på Arbis scen, och med sig som support hade dem Solence.

Först ut på scen är Solence, som slog igenom med sin cover av Imagine Dragons låt ”Warrior”. De har sedan dess släppt tre hyllade singlar, som de fått möjligheten att ta med sig ut på turné i Europa.

Normandie, med frontmannen Philip Strand i spetsen, äntrar scen med en sådan världsvan scennärvaro och väl levererad energi att man inte kan annat än att låta sig hänföras. De är summan av från början redan fulländade delar och vinner stort på att vara ett band som har hela kitet.

Kombinationen består av välskriven och komplex musik, välstylade bandmedlemmar, genomtänkt ljusshow från start till slut, karismatiskt scenspråk från samtliga, sångaren Philip Strands genuint coola aura och den interaktion de lyckas få med publiken genom hela framträdandet.

Ingen rörelse känns överflödig eller inövad, även om det samtidigt känns välkonstruerat och erfaret. Lokalen som inte ens är halvfull dryper av euforisk förälskelse gentemot det band som fullkomligt erövrar scenen.

Kommer på mig själv med att bli helt golvad. Ägnar de sista låtarna åt att bara ta in hela upplevelsen. En upplevelse som varken bilder eller text kan göra rättvisa. Så jag sammanfattar det så gott jag kan nu.

Normandie är en av de bästa liveakter jag någonsin sett.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Normandie

Support: Solence

Datum: 16 juni 2017

Plats: Arbis

Ort: Norrköping

Läs alla inlägg om Arbis | Normandie | Norrköping | Solence

Våra senaste spelningar: