New Order på Annexet
Publicerat den 9 november, 2015
New Order, bildat 1980 och jag tror att de flesta har hört flertalet av deras låtar, inte minst den fantastiska låten och ”Blue Monday”. Ikväll spelar de på Annexet i Stockholm och det är en välbesökt konsert. Vi får höra en fantastiska blandning av äldre låtar som till exempel redan nämnda ”Blue Monday”,  ”True Faith”, Ceremony, Crystal och många fler. Självklart får vi även höra musik från New Orders senaste album ”Music Complete”, som släpptes i september. Därifrån får vi låtar som: ”Singularity”, ”Restless”, ”Tutti Frutti” m fl, vi får även höra Joy Division låten ”Love will tear us appart”, då det samtidigt kommer upp texten ”Forever Joy Division” som växlar med bilder från Joy Division tiden.

Det var en riktigt bra spelning och bra kontakt mellan band och publik, men framför allt vill jag nämna att det här var en otroligt snygg konsert, förutom att ljudet var bra (blev ännu bättre, lite längre bak i lokalen) så var den visuella mixen av stora bildskärmar där ofta videos eller grafiska animationer spelades upp, välplanerat ljus och rök tillsammans med artisterna på scenen, alla elementen kompletterade varandra så galet snyggt så det var en riktigt härlig upplevelse. New Order gav oss en fantastisk minnesvärd spelning och de två timmarna som konserten pågick tog slut alldeles för fort. 

Band: New Order

Datum: 9 November 2015

Plats: Annexet

Ort: Stockholm

Arrangör: Livenation

Läs alla inlägg om Annexet | New Order

Våra senaste spelningar: