Refused på Annexet
Publicerat den 8 december, 2012
Refused ställer skåp (nåja, monitorer då…) på Annexet, och satan så bra det blir.

Det här var lite en sån där kväll då allt verkade gå fel. En magsjuk kollega innebar att jag fick rycka in med kort varsel, det var stopp i tvärbanan, det var lite strul med ackrediteringen i dörren och slutligen anlände jag med andan i halsen till diket. Men där slutade saker gå fel, och allt blev bara så rätt… så fruktansvärt rätt.

Jag menar, jag fick ståpäls när Dennis Lyxzén får med sig hela publiken in i ”Viva! Viva! Via La Revolucion!” (Inledningen till Rather Be Dead). Jag flinar lite när Security inte riktigt verkar veta hur de skall agera när Dennis börjar stapla monitorer på scen… och jag blir alldeles varm inombords när jag ser hur genuint kul publiken har.

Bra där Refused!

Jag vill dessutom skicka ett tack till Tommy Luger samt ”Rappen ” för deras otroligt fina bemötande i samband med förut nämnda strul. Tack mina herrar!

Betyg: *****

Huvudband: Refused

Support: Kvelertak

Datum: 8 december 2012

Plats: Annexet

Ort: Stockholm

Arrangör: Luger

Publik: Fullsatt

Läs alla inlägg om Annexet | Refused

Våra senaste spelningar: