Silvana Imam på Keep It Loud
Publicerat den 16 augusti, 2015
Igår gick den sjunde upplagan av endagarsfestivalen Keep It Loud av stapeln i Linköping. En gratistillställning för ungdomar, som fungerar lite som ett avslut på sommaren och en påminnelse om att nu kids, nu börjar skolan igen.

Det är poesi, dans och musik från både lokala artister och större namn, från eftermiddag och kvällen ut. Det är fantastiskt väder under hela kvällen, men publiken hittar inte riktigt dit förrän vid åttasnåret, lagom tills Emil Berg, som är en av sommarens mest spelade på Spotify, kliver upp på scenen. Emil släppte i juni låten ”Du swipa höger” som sedan dess har spelats över nio miljoner gånger på Spotify.

Efter Emil spelade Elin Bergman som sedan följdes upp av Stök från Göteborg.

Kvällens stora stjärna är Silvana Imam. Nu är det riktigt mycket folk i parken och alla är taggade till max. Silvana ger oss en riktigt tung och bra timme, men det är något jag saknar. Jag vet inte alls vad, men det kan bero på platsen och scenen. Första gången jag såg henne var under Where’s the music? tidigare i år och då på en fantastisk inomhusscen, vilket gav mer intim och rå känsla, som jag saknade lite den här gången.

 

Nedan finns blandade bilder från dagen. Bild 1: Irwins Escape Bild 2: In Hours Bild 3-6: Emil Berg Bild 7-8: Elin Bergman Bild 9-10: Stök

Artist: Silvana Imam

Datum: 15e augusti

Plats: Kungsträdgården

Ort: Linköping


Våra senaste spelningar: