Shout Out Louds på Popaganda
Publicerat den 29 augusti, 2015
Shout Out Louds står idag för fjärde gången på Popagandas scen. De inleder med låten “Impossible” och efter lite delade meningar om tonart på låt två så kommer de igång bra igen. Vi får höra bland annat “The Comeback” och “Fall Hard” får mycket allsång. Vi får dessutom en kort version av Infinite Mass låt ”Area Turns Red/Shoot The Racist” tillägnad alla som kämpar mot racism och främlingsfientliget i allmänhet och alla som INTE röstade på SD i synnerhet.

Vi får höra att vi snart ses igen “vi ska bara repa lite och spela in en ny skiva, sen ses vi snart igen” lovar Adam Olenius. De avslutar med “Tonight I Have To Leave It” och Olenius sjunger den delvis från nere i publiken.

Band: Shout Out Louds

Datum: 29 Augusti 2015

Scen: Stora Scenen

Festival: Popaganda

Läs alla inlägg om Popaganda | Popaganda 2015 | Shout Out Louds

Våra senaste spelningar: